El primer ministre de l'índia afirma que l'Hospital Amrita de Faridabad és una barreja de medicina moderna i pràctiques tradicionals

Amb 2600 llits, l´Hospital Amrita, Faridabad compta amb 8 centres d´excel·lència i 81 departaments especialitzats

Faridabad, Hariana – 24 d'agost de 2022

L’honorable primer ministre de l’Índia, Shri Narendra Modi, va inaugurar l’Hospital Amrita, Faridabad en presència de Amma. Hi van assistir centenars de dignataris governamentals i no governamentals, així com professionals mèdics i educadors de l'Índia i de l'estranger.

També hi havia milers de ciutadans de Delhi i Faridabad i dels pobles propers, juntament amb els devots de Amma, que havien vingut de tot el món per participar a la històrica inauguració de l'hospital privat més gran de l'Índia.

En arribar, el primer ministre va encendre un llum cerimonial en presència de Amma i després va fer un breu recorregut per les modernes instal·lacions de l'hospital, acompanyat pel Director Mèdic del Grup, el Dr. Prem Nair, així com pel personal mèdic i directors administratius, Dr. Sanjeev Singh i Swami Nijamritananda Puri. En acabar la gira, tots van pujar a l'escenari per presidir la reunió en què es van donar cita milers de persones i simpatitzants.

Mentre es dirigia a la reunió, Shri Narendra Modi va dir: “És incomparable des de tots els aspectes, ja sigui l'edifici i la tecnologia moderna o l'esperit de compassió i cura. És una amalgama de consciència espiritual i ofrenes del món modern. L´hospital serà un mitjà molt eficaç d´atenció efectiva i accessible per als pobres”.

“Amma és l'encarnació de l'amor, la compassió, el servei i el sacrifici. Ella és la portadora de les tradicions espirituals de l’Índia. La salutació per donar-nos el nèctar de les seves benediccions en la forma de l'Hospital Amrita de Faridabad. Índia és una nació on guarir els malalts es considera un servei sagrat, on la salut i l'espiritualitat estan interconnectades. Els antics indis consideraven la ciència mèdica com un Veda o coneixement sagrat”.

“Li van donar el nom d'Ayurveda a la ciència mèdica. Índia mai no va permetre que les seves tradicions espirituals i de servei quedessin en l'oblit, fins i tot durant el difícil període de l'esclavatge durant segles. És una bona fortuna per a la nació que l'energia espiritual en forma de sants com Amma sempre hagi impregnat tots els racons del país. El sistema de compliment de les responsabilitats d'educació i medicina per part de les institucions religioses i socials va ser el model PPP de l'antiguitat, conegut com a Associació Públic-Privada però també el veig com a 'Paraspar Prayas' (esforç mutu)”.

 “Un d’ells va ser la renúncia total a la mentalitat de l'esclavitud. Quan renunciem a aquesta mentalitat, l´objectiu de les nostres accions també comença a canviar. Això és avui visible en el sistema de salut del país, ja que hi ha una fe creixent en el nostre coneixement tradicional. El ioga i l'ayurveda tenen acceptació global avui dia”.

En el discurs benvolent als congregats, Amma va dir: “La malaltia crea un estat d'infelicitat desesperada. Aleshores, més que ningú, són aquells que pateixen de malalties els que necessiten la nostra cura pacient i amorosa. Els hospitals són el seu únic refugi, recer i santuari. Pel que fa al pacient, el metge és la forma visible de Déu perquè són ells els que poden alleujar els pacients quan tenen dolor”.

"A causa d'això, tots els que atenen a l'hospital, ja siguin metges, infermeres o altres empleats, sempre han de tenir un somriure sincer als llavis. Han de ser persones que puguin transmetre paraules agradables. Els seus ulls, paraules i tacte han de ser gentils i amables. Han de ser bons oients i han de poder treballar amb pacients tenint en compte el seu estat mental”.

Com a cancellera de Amrita Vishwa Vidyapeetham, Amma també va encoratjar la investigació interdisciplinària entre les diverses escoles i campus de la universitat privada de primer nivell, dels quals l'hospital Faridabad esdevindrà el vuitè campus.

“A la nostra universitat Amrita Vishwa Vidyapeetham, hi ha moltes disciplines d'estudi com ara enginyeria, computació, biotecnologia, nanotecnologia i medicina. Totes aquestes disciplines compten amb excel·lents instal·lacions de recerca. Si totes elles s'uneixen i fan investigacions en un estil multidisciplinari, no hi ha res que no puguem aconseguir”, va dir Amma.

Amma va concloure dient-los als milers de persones reunides: “Mai desaprofiteu cap oportunitat de servir. Tot el món admira aquells que tenen el cor disposat a fer un servei desinteressat. No hem de deixar la Mare Terra amb cicatrius. Per contra, hem de deixar la Mare Terra amb flors als cabells”.

L'honorable ministre principal de Haryana, Shri Manohar Lal, va manifestar: “Estic molt agraït a Amma per triar Faridabad per establir el primer Hospital Amrita al nord de l'Índia i li agraeixo en nom de tota la gent de l'estat. Vaig assistir a la cerimònia de col·locació de la primera pedra de l'hospital el 2016. La llavor plantada llavors ara s'ha convertit en un arbre enorme i s'ha convertit en un dels hospitals més grans del país”.

 “L'Hospital Amrita serà enormement beneficiós en el cas que el país hagi d'afrontar novament un desafiament de salut tan gran com el del covid. Amma realment ens ha donat les benediccions a tothom perquè gaudim de bona salut a través d'aquesta notable institució d'atenció mèdica”.

Amb 2.600 llits, 534 dels quals són UCI, l'Hospital Amrita, Faridabad, serà l'hospital privat més gran del país. Estarà equipat amb 81 departaments especialitzats (els més alts de l'Índia), juntament amb 64 ​​quiròfans d'última generació i 10 búnquers per a oncologia de medicina de precisió, els primers a l'Índia. A més a més, hi haurà un programa MBBS totalment residencial de 150 places, una Facultat d'Infermeria i una Facultat de Ciències de la Salut. L'hospital acull a més un laboratori intel·ligent totalment automatitzat que és el més gran del país per al processament de sang i altres mostres vitals.

 El campus de l'hospital, que comprèn 130 acres, és el projecte d'atenció mèdica de construcció ecològica més gran de l'Índia, amb una petjada de carboni mínima i zero descàrregues d'aigües residuals. Eventualment serà alimentat per energia solar. L'àrea construïda total és de més de 75 lakhs de peus quadrats, inclosos 36 lakhs de peus quadrats d'edificis hospitalaris.

Amrita Hospital, Faridabad compta amb tecnologia punta a múltiples centres d'especialitats i superespecialitats, inclòs un institut del cor, un institut per al diagnòstic i la teràpia del càncer d'alta precisió, trasplantament d'òrgans sòlids, un centre avançat per a neurociències i epilèpsia , un centre d'excel·lència de nefrologia i urologia, institut de diabetis i metabolisme, centre de malalties hepàtiques i biliars, institut de cirurgia mínimament invasiva i robòtica, centre de malalties òssies i articulars, centre avançat de malalties pulmonars, institut de medicina física i rehabilitació , un centre de trastorns de la columna, un laboratori avançat de diagnòstic molecular i un centre avançat d'imatge mèdica i radiologia intervencionista, entre d'altres centres.

L'hospital també posa un fort èmfasi en l'atenció mèdica maternoinfantil. Això inclourà un hospital infantil multidisciplinari altament especialitzat amb medicina materna, reproductiva i fetal i totes les subespecialitats pediàtriques, incloses cardiologia pediàtrica, cirurgia cardíaca i trasplantament, reumatologia, endocrinologia, pneumologia, neurociències, genètica pediàtrica, gastroenterologia, ortopèdia i cirurgia. Aquesta és una característica que manca a la majoria dels hospitals a l'Índia, ja que molts hospitals privats consideren que l'atenció materna és insostenible des del punt de vista monetari.

El campus de Amrita és únic perquè s’està construint en un bloc de recerca més avançat de tres lakh de peus quadrats, que comprendrà un laboratori de bones pràctiques de fabricació (GMP) i se centrarà en la bioinformàtica, la genòmica i la proteòmica, així com a la investigació integrada. Actualment, la majoria dels entrenaments de simulació basats en tecnologia actualitzada es duen a terme a Occident. El campus de Amrita acull un Centre de Desenvolupament i Aprenentatge de Simulació d'1,5 lakh de peus quadrats que se centrarà en la capacitació en simulació quirúrgica, microvascular i de cadàvers d'alta i baixa fidelitat que involucra robòtica i hàptica, i s'estendrà a totes les especialitats principals.

L'hospital també es convertirà aviat en un hospital docent i, per tant, al vuitè campus de Amrita Vishwa Vidyapeetham, que NIRF va classificar aquest any com la cinquena millor universitat de l'Índia (acreditació NAAC d'A++), amb el Medical College, amb seu a Amrita. El campus de l'Hospital Amrita de Kochi, Kerala, està classificat com la vuitena millor facultat de medicina de l'Índia. Com a hospital escola, Amrita posarà un fort èmfasi a la investigació, amb l'objectiu de desenvolupar solucions innovadores d'atenció mèdica i millors mètodes de tractament per ajudar a millorar el panorama de l'atenció mèdica de l'Índia.

L'Hospital Amrita de Faridabad serveix no només a la gent de Faridabad i l'estat de Haryana, sinó també a tota la població de Delhi-NCR i els estats adjacents d'UP, MP, Panjab i Rajasthan, així com altres estats del nord i nord-est de l'Índia. S'espera que redueixi considerablement els costos d'atenció mèdica a tota la regió, ja que opera completament com una entitat sense ànim de lucre. Seguint el model de l'Hospital Amrita, Kochi, l'hospital de Faridabad oferirà tractament gratuït o econòmic en casos d'emergència a pacients desfavorits econòmicament.

Foto 1: L’honorable primer ministre de l’Índia, Shri Narendra Modi, va inaugurar l’Hospital Amrita Faridabad en presència de Amma
Foto 2: En arribar, el primer ministre va encendre un llum cerimonial en presència de Amma
Foto 3: El primer ministre va dir que aquest hospital és una barreja de modernitat i espiritualitat i esdevindrà un mitjà de tractament accessible i assequible per als pacients
Foto 4: Amma va dir que el metge és la forma visible de Déu perquè són els que poden alleujar els pacients quan senten dolor
Foto 5: Amb 2600 llits, 534 dels quals són UCI, l'Hospital Amrita, Faridabad, serà l'hospital privat més gran del país

Tienes que aceptar nuestras cookies para poder disfrutar de la mejor experiencia posible en este sitio Web. We use cookies to improve our website and your experience when using it. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive Module Information